Kujunda-ISE on nüüd avatud

Viimaks on meil valmis saanud mugav, kiire ja soodne disainikeskkond, mille kaudu saab igaüks endale sobiva toote otse arvutis või ka nutitelefonis valmis disainida ning tellida kas lähimasse pakiautomaati või tulla ise sellele järgi Särgid-värgid.ee OÜ kontorisse aadressil Tulika 15/17 A203.

Kasutame toodete trükkimisel uudseid keskkonnasäästlikke lahendusi ning ka suur osa pakutavatest riietusesemetest on kas Eco Tex märgisega ja/või valmistatud orgaanilisest puuvillast.

Riiete printimisel on kasutusel Eco Passport-i omavad Epsoni UltraChrome värvid, mis on sobilikud ka lasteriiete ning allergikute rõivaste trükkimiseks. Meie kasutatav DTG printer võimaldab otse kangale printida ka fotosid ning muid sarnaseid keerulisemaid lahendusi, millega enamus tekstiilitrükiga tegelevaid ettevõtteid jäävad hätta.

Kruuside ja puzzlede printimisel on kasutusel sublimatsioonitrükk ning kasutatavad toorikud on kvaliteetsed – see tähendab, et hiljem võib neid kruuse pesta ka nõudepesumasinas.

Hetkel ei ole toodete valik veel väga suur ja täitsa võimalik, et kuskile on arenduse käigus ka mõni vimka sisse jäänud:), aga sellest ei ole mõtet end väga segada lasta – küll kõik laabub:).

Kui aga tekib küsimusi, võite vabalt helistada 511 8186 või kirjutada info@kujunda-ise.ee. Samuti võite tulla tutvuma toorikute ja suurema kaubavalikuga meie kontorisse Tulika 15/17 A203 (igaks juhuks tasub siiski külastusaeg meiega eelnevalt  kooskõlastada, sest võib juhtuda, et päris alati ei ole kontoris kedagi kohal.

Lisa kommentaar

etEstonian