Hakka moedisaineriks ja müü enda merch-i:), kasvõi 0€ laovaruga!

Oled märganud, et järsult on kogu internet täis soovitusi “Nüüd on õige aeg hakata e-poodi pidama!” või “Ava oma e-pood ühe päevaga!”. Või siis teine variant – Facebooki feed on täis erinevaid turunduskoolitusi? Samas tekivad paratamatult küsimused: mida seal müüa ja kuidas finantseerida kauba väljaostu? Meil on Sulle lahendus:)

Kasutades meie print-on-demand lahendust võib igaüks olla moedisainer, müüa e-poes või lihtsalt nt Facebookis ja Instagramis enda kujundusega kaupa. Lisaks jooksvale tootmisele võime enda kanda võtta ka pakendamise ja postitamise.

Me ei ole siin leiutamas jalgratast – sarnaseid lahendusi on mujal maailmas mitmeid, mõni kohe ka teispool Eesti piiri. Aga, üks asi on kindel – meie lahendus võimaldab kindla peale saata kauba kohale kiiremini ja odavamalt!

Mida täpsemalt pakume?

Lühidalt on skeem lihtne:
1. Leia meie kodulehelt endale sobivad tooted, millele soovid kas enda brändi ja/või disainiga trükki lasta teha. Kui sobivat asja ei leia – kirjuta meile info@shrt.ee. Lihtsaim variant oleks alustada näiteks klassikalise t-särgi ja pusaga. Või miks mitte ka lihtsa valge kruusiga. Või valge cap-iga, kus on must kiri “TÄITSA PEKKIS”.

2. Mõtle välja, kellele, mis kanali(te)s ja kui palju enda tooteid müüa sooviksid. Kas postitaksid asju ise või jätaksid selle meie hoolde. Kasutame nii Omniva kui ka Smartposti pakiautomaate. Olenevalt toodete igakuisest arvust ja muudest pisiasjadest teeme Sulle personaalse pakkumise.

3. Tee kujundused ja kasuta tootefotode hankimiseks meie isekujundamismoodulit. Kui tooteid on vähe, siis soovitame teha ka ühe või mõne proovitoote, et selle abil teha võimalikult elulised ja tõetruud tootefotod ning korraldada ka näiteks mõne sõbra või pereliikme abil väike fotoshoot. Miks? Sest kõik turundajad räägivad pea alati kui ühest suust: mida parem foto tootest on, seda parem müük. Lisaks saab neid kasutada ka Instagramis ja Facebookis postituste juures, et teha neid atraktiivsemaks. Ole loov ja proovi mõelda teisiti – äkki aitab just see eristuda ja paremini oma tooteid müüa? Samas võid alustada ka ilme ühtegi proovitoodet ise reaalselt ka ostmata.

4. Kui Sul juba on e-pood, siis on asi lihtsam. Lisa lihtsalt uued tooted ja korras. Kui ei ole, mõtle rahulikult – kas seda on kohe vaja või saaksid esialgu ka lihtsalt FB-s, Instagramis või muudes kanalites asju müüma hakata. Õnneks on olemas ka väga lihtsaid ja kergesti seadistatavaid e-poe platvorme (kodumaine Voog, Shopyfy, Shoproller jne), lisaks ka veidi keerulisemaid lahendusi nagu Woocommerce, Prestashop ja Magento. Variante on mitmeid. Vali endale alustamiseks sobivaim ja hakka pihta.

5. Kui müügikanal valitud, tooted lisatud ja hakkavad tulema esimesed tellimused siis on asi samuti lihtne: Sa ei pea omama ühtegi reaalset toodet enda laos. Kui näiteks keegi tellib Sinu disainiga musta pusa S suuruses ja teine roosa t-särgi XL suuruses, siis edasta lihtsalt vastavad tellimused meile, teeme need valmis ja vastavalt kokkuleppele siis kas ka postitame ise või tuled neile ise järele ja saadad klientidele iseseisvalt. Lihtne ja loogiline! Ja kuna hoiame enda laos kohapeal väga paljusid toorikuid, siis saame ka kiirelt reageerida – reeglina teeme custom made lahenduse valmis 1-3 tööpäevaga.

Milliseid tooteid pakume?

Lisaks siin lehel kuvatud toodetele on meil pidevalt kohepeal olemas ka 3-4 värvi cap-e, retrohõngulisi võrguka nokatseid, mustad-valged-hallid beanid, mitmes eri värvilahenduses kruusid (nii kuumaga reageerivad kui ka tavalised). Lisaks veel mitmeid särgi- ja pusamudeleid, mida veel kodulehel pole, aga laos juba on. Samuti tellime pea iganädalaselt uut kaupa ja saame seeläbi rahuldada ka kõige nõudlikumad vajadused. anna märku, mida teha tahad ja leiame lahenduse.

Lisaks, nagu ka meie kodulehel sektsioonis “Info->Trükimeetodid” kirjas, siis saame pakkuda muuhulgas ka eriti põnevaid lahendusi: näiteks sametist flokk-trükki, sädedelevat glitterit, pimedas helendavat või 1mm paksust 3D-efekti andvat spetsiaalset tükilahendust.
Erinevate meetodite kohta saad lugeda siit: “Trükimeetodid”

Aga mida trükkida?

Selles osas on abiks enda loovus, mille osas saab inspiratsiooni näiteks Pinterestist, Google´st, Instagramist ja mujalt laiast interneti avarustest.

Kust pihta hakata?

Mõtle välja, mida ja kellele tahad teha ja kirjuta meile info@shrt.ee. Paneme koos plaani paika;).

Valik sellest, mida meie oleme teinud, saab vaadata siit:

Lisa kommentaar

etEstonian